Benvinguts al Village 2018!

GAUDEIX DEL TEU TEMPS LLIURE AL MWC18!

No tot ha de ser feina al MWC18. Serveix-te alguna cosa per menjar i una beguda mentre gaudeixes d’un ambient relaxat i de la millor cuina tradicional.

Et convidem a viure una aventura culinària a Meet & Eat, un projecte creat en col·laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Per tercer any consecutiu unim forces pensant en els executius i professionals del sector que volen, a més, gaudir d’un oci i una gastronomia de qualitat.

Deixa’ns guiar-te en un viatge que no només et mostrarà les delícies de la gastronomia espanyola, sinó que, a més, t’ajudarà a treure el màxim partit a la teva experiència de treball i de networking, afegint, a més, una oportunitat única de gaudir de la música en directe i les actuacions i demostracions artístiques mentre assaboreixes algunes de les delícies locals i coneixes la gent de L’Hospitalet.

El Village de L'H Experience 2018

Com a novetat en aquesta edició, Meet & Eat es dividirà en dos espais diferenciats:

El Chillout Space
Pensat com un espai on el assistents al MWC18 puguin relaxar-se, treballar a l’aire lliure, fer una pausa per al cafè i tastar alguns dels plats de la gastronomia local.
 
El Chillout Sapce tindrà una superfície de 1.500 m2 i estarà situat davant l‘entrada del congrés, al creuament entre l’avinguda de Joan Carles I i el carrer de les Ciències, a la cantonada del South Village.
 
Horari d’apertura:
 
De dilluns 26 a dimecres 28 de febrer, de 9 a 19 h, i dijous, 1 de març, de 9 a 16 h.
 
El Fun Space
 
Situat a la plaça d’Europa, a poca distància caminant de l’entrada sud de la Fira Gran Via, i just al costat de la sortida de les estacions de Metro L9 i FGCC (Europa/Fira).
 
Aquest espai, de 3.100 m2, estarà dedicat a la cultura i la tradició local. Aquí descobriràs a artistes locals i la millor música en directe, a més d’assaborir el millor de la gastronomia de L’Hospitalet.
 
L’espai Meet & Eat estarà obert el cap de setmana abans de l’esdeveniment:
 
Dissabte, 24 de febrer, de 9 a 23 h; diumenge, 25 de febrer, d’11 a 18 h.
 
Durant l’esdeveniment:
 
De dilluns 26 a dimecres 28 de febrer de 11 a 19 h.
 
Assegura’t de treure tot el partit a aquesta experiència gastronòmica i de networking!