Torna L'Hospitalet Experience

Per segon any consecutiu, i coincidint amb la celebració del Mobile World Congress (MWC) a Fira Granvia, des de l’Ajuntament impulsem el Village, una proposta cultural i gastronòmica en el marc de L’Hospitalet Experience .

Amb la col·laboració de diferents col·lectius locals com restauradors, agents culturals, empreses, hotelers i entitats, el Village pretén ser una plataforma de projecció externa de la nostra diversa proposta culinària i efervescent oferta cultural.

Ens veiem de dissabte 25 de febrer a dimecres 1 de març a la plaça d’Europa de L’Hospitalet.  

Horaris

Dissabte 25, d’11 a 23 h

El servei de restauració descansarà de 16 a19 hores. La resta d’activitats continuaran obertes.

Diumenge 26, d’11 a 17 h
Dilluns 27 i dimarts 28 de febrer,
i dimecres 1 de març, d’11 a 20 h

Descobreix el talent gastronòmic i cultural de la ciutat del 25 de febrer a l'1 de març.

Què hi trobaràs?

Friendly Place

Una carpa de 300 m2 climatitzada amb bar on degustar tapes i plats típics de diferents llocs del nostre país elaborats per restauradors i entitats de la nostra ciutat.

IKEA KIDS

Un espai de cap de setmana pensat per als més petits, amb jocs i una terrassa per gaudir de la restauració.

La Terrassa Exterior

Una àmplia zona d’oci on podràs contemplar les magnífiques vistes d’arquitectura contemporània que ens brinda la plaça d’Europa i on passaran coses que et sorprendran, des d’espectacles de carrer a creacions artístiques.

L’escenari

És on actuaran la majoria de grups musicals, entitats i dj’s de L’Hospitalet. Et mouràs, entre d’altres, a ritme de rumba o salsa, i escoltaràs des de jazz a flamenc.

Zona de restauració

Prepara l’estómac per assaborir la gastronomia de la nostra ciutat. Més de 24 restauradors aniran passant per aquesta zona, oferint tapes i plats que faran les delícies de tots els assistents.

Sculpture’s Corner

És un projecte promogut per la Fundació Arranz-Bravo com a punt de trobada entre l’art i la ciutadania. Allà trobareu l’obra “Bridges” de Mermelada Studio, que és una metàfora sobre la comunicació humana a partir de l’element estructural de la cadira, amb la que els usuaris poden interactuar.

Gastronomia i cultura

L’Hospitalet Experience és una proposta de fusió de matèries creuades i mestisses: la cuina i la cultura.

La nostra ciutat -bressol de cuiners de reconegut prestigi com Ferran i Albert Adrià i d'artistes com José Corbacho, Antonio Orozco, Arranz-Bravo, Jordi Moyà, Alfons Flores o Ros Marbà-  t’ofereix una gastronomia i una cultura genuina que prové d'orígens diversos. 

Gaudeix de la nostra cuina de fusió, dels productes autòctons conreats per pagesos de la zona, dels fogons dels nostres chefs, de la tradició del “tapeo” més divers -del de sempre i també del d'arreu del món- tot maridat amb un flux cultural imparable, barreja de pells i ànimes múltiples.

Com arribar?