L’Hospitalet, ciutat convidada al 24H Open House Barcelona

L’Hospitalet està de moda! Bona prova d’això és que la seva activitat cultural desperta cada cop més curiositat entre diferents sectors. El mateix passa amb la seva arquitectura, en que els edificis històrics, les antigues masies i els barris obrers com Bellvitge conviuen amb les modernes construccions de la plaça d’Europa i el Districte Econòmic.

Per això no és casualitat que la ciutat sigui la convidada d’honor a la present edició del 24H Open House Barcelona, que se celebrarà els dies 21 i 22 d’octubre.

Espais com el palauet de Can Buxeres, les masies de Can Colom i Can Sumarro, l’antiga fàbrica tèxtil de Can Trinxet, la Ciutat de la Justícia o els hotels Hesperia Tower i Porta Fira obriran les seves portes per fer-hi visites guiades, que ens permetran descobrir una nova manera de veure i de viure L’Hospitalet.

S’han preparat 5 itineraris, per als que cal inscripció prèvia, i també visites guiades individuals als diferents espais. Si us animeu a participar, aquí hi torbareu tota la informació.

Comença una nova edició del festival Roselles 32

El proper 29 de setembre arrenca la quarta edició del festival Roselles 32, una cita musical que, poc a poc, s’ha anat convertint en imprescindible a L’Hospitalet.

El Museu Bar l’Oncle Jack tornarà a vestir de gala el seu escenari per acollir un cicle de concerts únic, en què la proximitat entre els artistes i el públic fa que cada vetllada sigui molt especial.

Shuarma serà l’encarregat de donar el tret de sortida a un festival pel per que passaran artistes com Carlos Chaouen, El Niño de la Hipoteca, Joan Isaac o El Chivi, entre molts d’altres. Les entrades ja són a la venda a Ticketea.

Cirque du Soleil aterrarà a L'Hospitalet amb el seu nou espectacle, "Totem", el proper 23 de març de 2018

 Sis anys després de la seva última visita a Barcelona, la seva carpa blanca s'instal·larà al Districte Cultural de L'Hospitalet, a la Travessia Industria, al costat de l'Estadi Municipal.

Llegeix més...

Arriba la 12ª edició del Festival Acròbates

Preparats per a una tardor musical? Arriba a L’Hospitalet una nova edició, i ja en van 12, del Festival Acròbates de música i poesia. Un any més, el Teatre Joventut, l’Auditori Barradas, l’Oncle Jack i la Salamandra, entre d’altres, acolliran les actuacions d’aquesta cita que ja s’ha convertit en imprescindible a la ciutat.

Els catalans Blaumut inauguraran el festival el proper 3 de novembre presentant el seu nou disc, Equilibri, al Teatre Joventut. Marwan, Pedro Pastor, Jorge Tylki i els hospitalencs O Val das Mouras seran altres dels artistes que aprofitaran aquesta edició de l’Acròbates per presentar els seus nous treballs.

Benjamín Prado, Joana Serrat, Fernando Navarro o Shuarma, que enguany ha dissenyat el cartell del festival, seran altres dels noms propis que ompliran una programació que es completa amb cites ja consolidades com el Poetry & Rock, els vermuts poètics, o l‘Acròbates Kids, i que amaga moltes més sorpreses que trobareu aquí.

L'Hospitalet Experience guardonarà per segòn any al Festival Internacional de Curts MetropoL'His-GlobaL'H

Arrenca una nova edició de Festival Internacional de Curts MetropoL'His-GlobaL'H amb les modalitats de Curt en 48h, i del Global’H, amb un curt de 15 minuts sobre cooperació, drets humans o cultura de la pau.

L'Hospitalet Experience lliurarà el primer premi del Festival, posant en valor d'aquesta manera el talent de la Ciutat.  

Llegeix més...

L'Exposició de Jaume Pitarch "La pràctica impossibilitat del dejuni" a la Tecla Sala

Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa sobre la qüestió de l'extraviament com a aspecte consubstancial a l'ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d'avui.

Llegeix més...

L’obra de Lluís Lleó arriba al Centre d’Art Tecla Sala

“All Mighty Pencil” és el títol de la mostra que el Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet dedicarà a Lluís Lleó, un dels artistes catalans amb més projecció internacional.

Fill i nét de pintors, Lleó viu i treballa des de fa més de 30 anys al seu estudi de Brooklyn, a Nova York, tot i que aprofita els estius per fer estades a Rupià, el poble d’on és originari.

L’obra de Lluís Lleó té influències d’artistes contemporanis com Antoni Tàpies o Palazuelo, però també dels clàssics. Es pot trobar en nombroses col·leccions tant públiques com privades arreu del món.

La mostra “All Mighty Pencil” consta de 7 pintures de gran format sobre papers de Nepal, i altres obres de format mitjà amb què es complementen els darrers treballs de l’artista. Una obra emocional, delicada i austera, amb què Lluís Lleó fa referència al valor de les petites coses, a la constància i a l’exigència com a llavor de totes les grans obres de l’ésser humà.

L’exposició s’inaugurarà dijous, 28 de setembre, a les 19.30 hores, coincidint amb l’inici el Barcelona Gallery Weekend, i es podrà visitar fins al 7 de gener de 2018.