Cirque du Soleil aterrarà a L'Hospitalet amb el seu nou espectacle, "Totem", el proper 23 de març de 2018

Cirque du Soleil aterrarà a L'Hospitalet amb el seu nou espectacle, "Totem", el proper 23 de març de 2018

 Sis anys després de la seva última visita a Barcelona, la seva carpa blanca s'instal·larà al Districte Cultural de L'Hospitalet, a la Travessia Industria, al costat de l'Estadi Municipal.

Totem proposa un viatge "fascinant i acrobètic" als orígens de la humanitat, dirigit i escrit per l'aclamat director canadenc Robert Lepage. L'espectacle es podrà veure a L'Hospitalet a partir del 23 de març de 2018, després de passar per Madrid i Sevilla. 

Amb un repartiment de 46 artistes, actors, músics i cantants, Totem transporta els espectadors a un viatge per l'evolució humana, des de la forma anfíbia fins al desitg últim de volar, i explora allò que uneix els éssers humans amb la resta d'espècies, aixó com "els seus somnis i el seu potencial infinit". 

L'obra ha rebut el premi Drama Desk a l'Experiència Teatral Única, i és la segona col·laboració de Lepage amb la companyia canadenca després de KA, que es representa de forma permanent a Las Vegas (Estats Units) des de 2004. 

Les entrades per a Totem es posaran a la venda per al públic general dilluns 3 d'abril, per a una obra que posarà al costat de proeses acrobàtiques altes dosis de comèdia, girs teatrals i impactants efectes especials, a més de detalls escenogràfics i projeccions. 

L'espectacle integra fotografies fetes per Guy Laliberté durant el seu "Poetic Social Mission" a bord de l'Estació Espacial Internacional, i l'han vist ja 4,8 milions de persones des de l'estrena a Montreal (Canadà), al 2010.