L’obra de Lluís Lleó arriba al Centre d’Art Tecla Sala

L’obra de Lluís Lleó arriba al Centre d’Art Tecla Sala

“All Mighty Pencil” és el títol de la mostra que el Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet dedicarà a Lluís Lleó, un dels artistes catalans amb més projecció internacional.

 

Fill i nét de pintors, Lleó viu i treballa des de fa més de 30 anys al seu estudi de Brooklyn, a Nova York, tot i que aprofita els estius per fer estades a Rupià, el poble d’on és originari.

L’obra de Lluís Lleó té influències d’artistes contemporanis com Antoni Tàpies o Palazuelo, però també dels clàssics. Es pot trobar en nombroses col·leccions tant públiques com privades arreu del món.

La mostra “All Mighty Pencil” consta de 7 pintures de gran format sobre papers de Nepal, i altres obres de format mitjà amb què es complementen els darrers treballs de l’artista. Una obra emocional, delicada i austera, amb què Lluís Lleó fa referència al valor de les petites coses, a la constància i a l’exigència com a llavor de totes les grans obres de l’ésser humà.

L’exposició s’inaugurarà dijous, 28 de setembre, a les 19.30 hores, coincidint amb l’inici el Barcelona Gallery Weekend, i es podrà visitar fins al 7 de gener de 2018.