Us venen de gust uns “Platillos?

Us venen de gust uns “Platillos?

Què tal uns “platillos” ben calentets per ajudar a passar el fred de la tardor? D’acord. No fa fred (com a mínim, de moment, que tot arribarà), però els restauradors i restauradores de L’Hospitalet ja estan preparats!

Arriba la quarta edició de “A la tardor, Platillos”, una original ruta gastronòmica que ens convida a descobrir noves maneres de preparar els plats de cullera de tota la vida.

En aquesta quarta edició participen una vintena de restaurants i, a més, tres cocteleries, que ens oferiran una copa per gaudir abans, durant, i/o després de la ruta.

El jurat d’aquesta edició, format per experts i professionals dels sector, compta, a més, amb una madrina de luxe. La xef Ada Parellada, que els ajudarà en la difícil tasca d’escollir el “platillo” més creatiu, els més saborós i el de més qualitat gastronòmica.

Aquells de vosaltres que us animeu a participar a la ruta també podreu exercir de jurat, escollit el “Platillo” i el còctel de L’Hospitalet i participant d’aquesta manera en el sorteig de diferents premis que inclouen nits d’hotel i menús degustació per a dues persones.

Se us acut un pla millor? A nosaltres no!

Consulta aquí els establiments i “platillos” participants.