Agendes ready! Arriba el Blues & Boogie 2017

Agendes ready! Arriba el Blues & Boogie 2017

El festival Blues and Boogie is back in town! Fins al 2 de desembre, diferents espais de L’Hospitalet oferiran concerts, concursos, exposicions i clubs de lectura en el marc de la programació d’aquest cicle organitzat conjuntament pel Centre Cultural Collblanc-la Torrassa i la Societat de Blues de Barcelona.

 

Entre les actuacions que tenim per endavant aquests dies hi ha la Harp Attack European Reunion, amb Roger C. Wade i Thomas Toussaint, el 3 de novembre al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa.

L’Oncle Jack acollirà, el 16 de novembre, un retorn a la dècada dels ’50 de la mà de The Roosters, que versionaran clàssics de Bo Diddley, Howlin' Wolf, Chuck Berry, Ike Turner i Bobby Charles, entre d’altres.

A l’Auditori Barradas podreu veure el tribut d’Amadeu Casas a B.B King amb The King is Gone. Un repertori amb el que busca la interpretació dels temes a través de la seva pròpia manera d’entendre la música del “rei del blues” i amb el que Amadeu Casas vol expressar-li el seu agraïment més sincer.

 

El cicle finalitzarà amb el ja clàssic Boogie Woogie Jubilée, amb Carl Sonny Leyland, Paul San Martín i Lluís Coloma Trio, el 2 de desembre, a l’Auditori Barradas.

 

Consulta tota la programació aquí