El Nadal més divertit s’instal·la al Kaliu Park

El Nadal més divertit s’instal·la al Kaliu Park

Ja falta molt poquet perquè arribi l’època més màgica de l’any. A L’Hospitalet, el Nadal és sinònim de diversió, i la diversió té un nom: Kaliu Park. El robot més simpàtic de l’univers torna a instal·lar el seu espai lúdic per a tota la família al recinte firal de La Farga, amb tot de novetats i sorpreses.

 

Enguany, la proposta d’oci s’amplia i, a més de la pista de gel i el gran tobogan, el Kaliu Gel, hi trobareu dos nous espais: el Kailu Creatiu i el Kaliu Lúdic.

Al Kaliu Creatiu, els petits artistes de L’Hospitalet podran participar en tallers de circ i de percussió, i assistir a concerts de música en directe i activitats de ball.

Els més aventurers i esportistes trobaran el seu espai al Kaliu Lúdic, amb inflables, pistes de bàsquet 3x3, espais per jugar a tennis taula, i una ludoteca infantil.

En època de Nadal, a més, no poden faltar les visites més esperades de l’any. Tant els emissaris del Pare Noel com els Patges Reials passaran pel Kaliu Park a recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat.

El Kaliu Park obrirà les portes el dia 21 de desembre, i el podreu gaudir fins al 7 de gener. L’entrada serà gratuïta, i les úniques activitats de pagament seran la pista de gel i el tobogan.