Cançó d’autor, dansa i grans figures en la nova programació del Teatre Joventut

Cançó d’autor, dansa i grans figures en la nova programació del Teatre Joventut

El Teatre Joventut estrena la temporada d’hivern el proper 20 de gener amb Barris en dansa, un projecte comunitari de dansa social que pretén acostar aquesta disciplina al públic general.

La dansa serà, precisament, una de les protagonistes de la temporada amb la participació de L’Hospitalet en la Quinzena metropolitana, que s’inaugurarà al Teatre Joventut amb l’espectacle Programa IT.

El festival de la cançó d’autor Barnasants, un habitual ja a l’escenari del teatre, també portarà a la ciutat el seu espectacle inaugural amb el cantautor Joanjo Bosk presentant el seu nou treball, Camí d’aigua.

Giovanna Marini, Andrés Suárez, Pep Gimeno “Botifarra” i Pau Cháfer seran només alguns dels artistes que completen la programació musical de Barnasants.

En aquesta nova temporada del Teatre Joventut tampoc no hi faltaran grans noms com el de Josep Maria Pou amb Moby Dick, Lluís Homar amb Cyrano, o les Paraules encadenades de Jordi Galceran.

La novetat d’enguany serà l’obra Cosas que se olvidan fácilmente, amb Xavier Bobés. Un espectacle diferent, amb només cinc espectadors, que traslladarà l’escenari al Museu de L’Hospitalet.

Si voleu saber-ne més, aquí podeu consultar tota la programació.