Olorar la fotografia i perdre’s en un laberint, les noves propostes del Centre d’Art Tecla Sala

Olorar la fotografia i perdre’s en un laberint, les noves propostes del Centre d’Art Tecla Sala

El Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet inaugura dues noves exposicions. Es tracta de propostes poc convencionals, amb les que conviden als espectadors a deixar-se portar pels sentits i endinsar-se en els processos de creació.

 

“Argo” és el producte de la col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, en el marc del programa “Hibridacions i contextos” amb el que les escoles de disseny i els centres d’art de Catalunya uneixen forces per donar a conèixer nous talents.

La mostra, que s’inaugura dimarts, 23 de gener, a les 20 h, submergeix l’espectador en un viatge cap a la realització personal a través d’un laberint en el què trobarem una instal·lació efímera, una intervenció audiovisual, i un petit espectacle de dansa. Una unió de disciplines entre els alumnes de quart curs del grau de Disseny Gràfic, els de segon curs del cicle superior de Fotografia, i una ballarina, que es podrà visitar fins al 18 de febrer.

La segona proposta del Centre d’Art Tecla Sala s’inaugura el dijous, 25 de gener, a les 19.30 h. “Elèctric i llunyà” proposa una manera diferent d’acostar-se a la fotografia, tot jugant a enganyar els sentits de manera que l’espectador acaba mirant les imatges a través de l’olfacte.

La col·lecció OlorVISUAL, iniciada a l’any 1978 i batejada per Joan Brossa, reuneix 87 instantànies d’alguns dels fotògrafs nacionals i internacionals més destacats, i les combina amb unes olors que el mestre perfumista Ernesto Ventós ha creat especialment per a l’ocasió, i que ens acompanyen durant el recorregut. “Elèctric i llunyà” es podrà visitar fins al 6 de maig.