“Totem. Behind the Scenes” arriba a l’Auditori Barradas

“Totem. Behind the Scenes” arriba a l’Auditori Barradas

Ja falta molt poquet perquè el “Gran Capità”, la carpa del Cirque du Soleil, s’instal·li al Districte Cultural de L’Hospitalet amb el nou espectacle de la companyia, Totem.

Abans, i perquè comencem a conèixer una miqueta més del que ens espera a partir del 24 de març, data en què el Circ arribarà a la ciutat, el proper dissabte, 10 de febrer s’inaugura a l’Auditori Barradas “Totem. Behind the Scenes”, una exposició que mostra l’espectacle des de dins, i on podrem veure, entre d’altres coses, com es dissenyen i es confeccionen el vestuari i les màscares que utilitzen els acròbates, o com aquests es maquillen per interpretar els diferents personatges.

També podrem veure alguns dels vestits i màscares que utilitzen durant l’espectacle, i que són autèntiques obres d’enginyeria, pensades per facilitar tots els moviments dels acròbates i, al mateix temps, complir amb els requisits estètics de la història.

L’exposició també ens proporciona l’oportunitat de veure com entrenen i es preparen els actors, a més d’adentrar-nos en el dia a dia de la “Ciutat del Circ” de Montreal, seu de la companyia i el lloc on es preparen els espectacles.

L’exposició s’inaugura dissabte, 10 de febrer, a les 11 del matí. A més de la visita a la mostra, s’han programat diverses activitats i sorpreses a la rambla de Just Oliveras.