Els concerts de les Festes de Primavera

Els concerts de les Festes de Primavera

Ja falta menys perquè arribi el bon temps a la ciutat i, amb ell, les Festes de Primavera, que ompliran L’Hospitalet d’activitats per a tots els públics...i concerts. Perquè, què seria de les Festes de Primavera sense els concerts de La Farga?

Demarco Flamenco, l’artista revelació de Youtube gràcies al seu tema La isla del amor, serà el primer a pujar a l’escenari de La Farga divendres, 20 d’abril, per presentar els temes del seu primer disc, Uno.

Jarabe de Palo i Mikel Erentxun, dissabte 21, seran el plat fort de la programació d’aquest any. Els dos artistes uniran forces per interpretar els seus temes més coneguts i per presentar nous treballs.

Els “peques” de la casa també tindran el seu concert de Festes de Primavera. Serà diumenge 22 a migdia. Dàmaris Gelabert interpretarà en directe les seves cançons perquè tota la família pugui cantar i ballar al ritme de l’artista infantil del moment.

I per acabar, lesnoies de Sweet Californa ompliran La Farga de música pop i bones vibracions amb la seva música per a millenials i esperits adolescents en general.

Les entrades per a tots els concerts ja es poden adquirir a través de The Project.