Tardor... at last!

Tardor... at last!

Va! No feu un drama! Que la tornada a la feina, a l’escola i a la rutina no és tan greu. Si teniu ganes de drama, al Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas en trobareu de tots els colors. I música, i comèdia, i activitats familiars...

De tot, per a tothom. Així que no ploreu tant, que la tardor ve carregada de coses bones. Per exemple, la presentació de la temporada de música i arts escèniques que organitza l’àrea de Cultura. El 26 de setembre, a l’Auditori Barradas, ens explicaran tot el que han preparat per a aquesta recta final de l’any 2019 (perquè sí, encara que no ho sembli, tenim els torrons a tocar).

També arriba una nova edició del Festival Acròbates, amb artistes com Shuarma & Benjamín Prado, Mario Gas o Ian Gibson, que passaran per l’Auditori Barradas. O Gerard Quintana, que pujarà a l’escenari del Teatre Joventut.

Si voleu més música, teniu cites amb el Festival Django, per exemple, o amb el XXI Certamen Internacional de Guitarra Flamenca Ciutat de L’Hospitalet. També amb el Lluís Coloma i la Boogie-Woogie Jubilée, amb Joe Krown com a artista convidat.

Més encara. En l’apartat de teatre, La tendresa, de Dagoll Dagom i T de Teatre obrirà la temporada al Joventut. També visitaran el teatre municipal de L’Hospitalet Alberto San Juan i Jordi Évole amb Celebraré mi muerte, La Zaranda amb El desguace de las musas, o Jordi Bosch amb un clàssic de Stefan Sweig, La partida d’escacs.

I si el que necessiteu és entretenir els petits de la casa, a l’Auditori Barradas us hi espera El monstre de colors, també el festival de curtmetratges per a nens El meu primer festival, i el clàssic de Carme Vendrell La lluna d’en Joan.

I per acabar, com dèiem en començar, i sense ànim de crear cap atac de pànic, el Nadal és més a prop del que sembla. Al Teatre Joventut, un clàssic: El trencanous, i el tradicional Concert de Nadal. A l’Auditori Barradas, les Festes arribaran a ritme de big band amb Gemma Abrié & Vicens Martín. Què us sembla?

És o no és una tardor “xula” la que ens espera?

 

Consulta el web de l'Auditori Barradas

Consulta el web del Teatre Joventut