Temporada d’arts escèniques 2020

Temporada d’arts escèniques 2020

L’Auditori Barradas i el Teatre Joventut de L’Hospitalet aixequen el teló en aquest 2020, i ho fan “a lo grande”, amb noms propis com Lluís Homar, Josep Maria Pou o León Chávez Teixeiro. Amb festivals com la Quinzena Metropolitana de Dansa o el BarnaSants, i amb grans produccions com La rambla de les floristes, que arriba directa des del TNC.

Si sou dels qui us agrada el teatre, aquesta temporada ja us podeu anar fent forats a les agendes, perquè al Joventut trobareu una programació on no hi falta de res. Des de, com hem dit, Lluís Homar amb La neta del Sr. Lihn fins a José Sacristán amb Señora de rojo sobre fondo gris, o la imprescindible Cinco horas con Mario, amb Lola Herrera donat vida a aquesta obra mestra de Miguel Delibes.

I Shakespeare, of course. El Bard d’Avon no pot faltar en una programació teatral i, en aquest cas, serà la companyia Atalaya, habitual ja de l’escenari del Joventut, l’encarregada d’acostar-nos la història d’El rey Lear i les seves tres filles.

El mateix passa a l’Auditori Barradas, on podreu veure espectacles per a tota la família com Maure el dinosaure o The Beatles for children, on el Festival BarnaSants posarà sobre les taules a artistes com Julia León, Pau Riba o León Chávez Teixeiro, i on riureu fins a no poder més amb el Raúl Alcaraz, el nostre còmic local, que torna amb la gala Fem L’Humor, acompanyat en aquesta ocasió per Ángel del Moral i, per acabar, torna una nova edició de la Setmana de Cant Coral de L’Hospitalet.

Programa del Teatre Joventut

Programa de l’Auditori Barradas